top of page

Chiar nu e momentul să suferi!Îți vorbește urât copilul? Nu comunici cu soțul? Ești menajera familiei tale? Le faci tu pe toate? Te târăști de la o zi la alta și te doare oboseala? Nu te simți apreciată?


Chiar nu e momentul să suferi!


Îți scuipă șeful în cap doar pentru că poate? Simți disprețul vizibil al unora care se cred mai presus decât tine? Te simți desconsiderată?


Chiar nu e momentul să suferi!


E momentul să te ridici în picioare draga mea, să scuturi orice urmă de ,,nu sunt destul’’ sau de ,,trebuie să mă sacrific ca să contez’’


E momentul să îți faci o lista cu toate calitățile tale(știu la început e greu să scrii doua cuvinte, ai cam uitat cine ești )


E momentul să te mai asculți și pe tine, să îți asculți corpul atunci când are nevoie de odihnă și inima atunci când are nevoie de senin.


E momentul să rupi o ora pe săptămână pentru tine. Pare imposibil? Hai, doar o oră de răsfăț pe săptămână. Răsfățul înseamnă orice vrei tu. Poate ai chef să citești, să ai un ritual de înfrumusețare, să alergi, să te plimbi, să pictezi, să dansezi.


E momentul să nu consideri că ai pierdut bătăliile cu viața și să accepți că poți oricând să schimbi, important e să începi.


E momentul să conștientizezi cum privești ceea ce ți se întâmplă. E uimitor cât de mult se schimbă ceea ce simți, după ce te prinzi că privind din alt unghi se schimbă cu totul imaginea.


E momentul să îți iei puterea înapoi draga mea, puterea ta fărâmițată de-a lungul timpului, puterea la care ai renunțat de cate ori ai crezut că alții știu și tu nu, că alții pot și tu nu. De câte ori ai dat iubirea pe frică și seninul pe griji.


E momentul să simți cum curge viața prin tine, cum ești susținută de această minune, pentru că viața nu este o înșiruire de ,,întâmplări întâmplătoare’’.


E momentul să privești obiectiv spre ce poți schimba chiar acum, ca să fie mai ușor, mai bine,


E momentul să nu mai pui atâta presiune pe tine.


E momentul să nu mai dovedești nimănui nimic, nici măcar ție.


E momentul să accepți că doar tu poți să îți dai voie să fii liberă, nimeni altcineva. Libertatea nu înseamnă să nu îți mai pese de alții să nu mai faci lucruri pentru alții, să nu mai dăruiești. Libertatea înseamnă să nu te mai simți întemnițată în propria viață. Libertatea înseamnă să nu mai depinzi de alții ca să te simți bine, să te eliberezi de așteptări, de dreptăți și dependențe.


E momentul să nu mai porți greutățile și suferințele altora. Nu înjumătățești suferința cuiva doar pentru că alegi să o porți și tu.


E momentul draga mea, să te ierți pentru toate greșelile, pentru toate neîmplinirile, pentru tot ce crezi că nu ești.


E momentul să îți dai seama că poți să îți iei viața în mâini sau poți să îți lași viața la cheremul altora.


E momentul să îți amintești ce înseamnă să fii femeie.


E momentul să regăsești esența a ceea ce ești.


E momentul draga mea...


Catrinel


Comentarios


bottom of page