top of page

De ce ai vrea un Life Coach în viața ta?


Stop cadru: eu in fața unui ghișeu oarecare.

Interpelare:

-Și cu ce vă ocupați?

-Sunt Life Coach.

-Pe românește vă rog!!!


Pe românește deci; eu sunt cea care:


Te ajut să regăsești calmul unei vieți în care nu mai ești o marionetă de care toată lumea trage după bunul plac (și aici te includ și pe tine)


Te ajut să te detașezi de anumite amintiri. Nu am o baghetă magică, nu pot să îți schimb trecutul, dar pot să te ajut să îți schimbi percepția asupra a ceea ce ai trăit.


Te ajut să ieși din mlaștina compătimirii (care te poate înghiți pe bune) și să reclădești zona cu stima de sine, încredere, valorizare.

Te ajut să stabilești atât obiectivele dorite cât și pașii pe care îi ai de făcut. Vei avea o imagine clara despre poziția în care te afli și unde ai vrea să ajungi. Îți vei identifica resursele pe care le ai, îți vei desena propria hartă și nu îți vei mai da voie să te rătăcești. Vei integra experiențe si vei depăși obstacole.

E mai comod să nu îți propui nimic. Dar știi ceva? Am fost pe strada asta și uneori se transformă în labirint. Ce-ar fi să stabilești concret ce vrei? Iar dacă nu îți place cuvântul obiectiv, ce spui de vis, speranță, dorință?


Te ajut să te cunoști din perspectiva DISC. (dominant, influent, stabil, conștiincios) Poate îți e mai ușor să te înțelegi și să îi înțelegi pe alții prin intermediul tipologiilor. Îți vei putea identifica tensiunea interioara determinată de diferența între cine ești de fapt și cine crezi că trebuie să fii.


Oriunde ai fi și de oriunde vrei să începi: e perfect.


E ca un dans in care tu vii cu propriul ritm, cu coregrafie si decoruri; eu te voi susține și nu te voi lăsa să te împiedici. În timp mișcările tale vechi de dans, învățate pe de rost ,,că așa trebuie’’ se pot transforma în trăire și viață.


Pe scurt: mă ocup cu reechilibrări, remontat de aripi( :-)) dezechipări de obiceiuri rele si grele cum ar fi: neîncredere, (în cine ești tu) abuz de sine (și de alții), rätäcirea de propriile valori .


Așa că: îți ofer drum spre propriile tale resurse, vise și împliniri.


Calea e deschisä.


Catrinel Rus


Imagine de Reimund Bertrams de la Pixabay

bottom of page