Am ales să devin Trainer certificat Persolog pentru că m-a impresionat acuratețea rezultatelor. A fost ca și când am găsit o harta cu indicații precise pentru interacțiunea cu ceilalți.

Rădăcinile Persologului  sunt la începutul secolului trecut, când psihologul Wiliam Marston (9 mai 1893 -2 mai 1947), în cartea sa 'Emoțiile oamenilor normali'  dezvăluie că tendințele comportamentale se diferențiază funcție de modul în care o persoana percepe mediul, respectiv cum răspunde acestuia, punând bazele DISC. 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pornind de la Modelul lui Marston Psihologul George Geier (24 ianuarie 1934- 26 septembrie 2009) a creat instrumente de evaluare a tiparelor comportamentale si a dezvoltat noi concepte de training.

 

Din 2003 Persolog GmbH Germania condusa de Friedbert Gay, rafinează modul de abordare si interpretare. Azi sunt definite într-un mod complex douăzeci de tendințe comportamentale, fiecare cu propriile: limitări potenţiale, mod de indeplinire a sarcinilor, obiective principale, motivaţii, valori personale, modul de a-i convinge pe alţii, rezolvarea conflictelor, reacţia la presiune, ca lider de echipă, ca membru în echipă, funcţii / sarcini preferate și strategii pentru eficienţă sporită.

Toate acestea le regăsești în instrumentele Persolog, indiferent că e vorba de Profilul de personalitate varianta scurta, varianta lungă sau de Raportul de personalitate complet. 

Profilul de percepere a postului, stabilește profilul necesar din punct de vedere al comportamentului pentru un anume post. Clarifică așteptările angajatorului, dă o direcție clară angajatului, construind o punte pe care cei doi se pot întâlni la mijloc.

Studii efectuate in colaborare cu Universitatea Koblenz/Landau valideaza Modelul de personalitate Persolog

Ca Trainer Persolog te indrum in lumea Persolog , ce chestionar să îți alegi, cum se pot nuanța mai bine rezultatele pe care le primești, cum poți privi lumea din perspectiva Persolog.  Te ajut să vezi unde te afli acum,  tu stabilești unde vrei să ajungi si împreuna creionam drumul spre destinația dorita. Astfel vei  avea în final o imagine mai clară asupra ta: care îți sunt abilitățile, limitările, care e diferența dintre imaginea pe care doresti să o proiectezi în lume și cum te percep ceilalți, ce poți schimba și cum poți schimba.

Poți folosi instrumentele Persolog atât în viața personala, în relația de cuplu,  cât și în viața profesionala indiferent dacă te afli într-un post de conducere sau ești subaltern.

În cazul în care echipa ta s-a impotmolit , o opinie exterioara poate aduce exact suflul nou de care aveți nevoie ca să vă redefiniți dinamica grupului și să colaborați la alt nivel. 

 

Vei invața să te raportezi diferit nu numai la ceilalți ci și la tine. 

Cu instrumentele Persolog lucrăm online. 

 Cere oferta personalizată aici:

Captură_de_ecran_din_2019-03-07_la_12.39

Mesaj trimis!

In lumea Persolog  precizia rezultatelor punctează calităti, emoții și căi. Te invit ca Life Coach și Trainer Persolog să îți schimbi perspectiva