poza pentru site.jpeg

 

 

Bun venit, sunt Catrinel 

 

Am trăit nenumărați ani într-un colț de viată. În ciuda izbânzilor aplaudate de ceilalți nu simțeam cu adevărat ca trăiesc. Exista o cenzura autoimpusă cu care reușeam să amuțesc orice spontaneitate, orice gest sau gând de a sări din tiparele cunoscute. Eram amorțită in inerția cu care se derulau anii. Indiferent de context se repeta același lucru: timpul trecea fără să îl trăiesc. Dar abia azi știu asta. Azi știu că viața poate fi plină de culoare si bucurie, că poate fi inspirată, savurată, încetinită. Că iubirea are o altă dimensiune când nu se împletește cu așteptări si condiționări. 

 

 

 

 

Indiferent unde crezi că te afli acum, există o cale de evadare, de mai plin de mai bine. Sunt aici să te ajut. Mă bucur din toată inima de cate ori văd că cineva se luminează pentru că iși dă seama că poate fi liber. 

 

De ce sa fiu eu cea care te ajut? 

Ai in fața ta pe cineva care și-a început călătoria spre interior acum aproape douzeci de an. Am participat la zeci de seminarii, am testat toate terapiile posibile, am citit sute de cărți. Aceasta căutare și experimentare  continuă mi-a schimbat cu totul viața. Azi  sunt Life Coach, NLP Practitioner, Trainer Persolog. Toate acestea împreună mi-au adus o modalitate noua de a-i susține pe oameni în schimbarea pe care și-o doresc și de multe ori în schimbarea pe care nici nu bănuiesc că și-o doresc.