top of page
export (1)_edited.jpg

Fă o schimbare în viața ta!

Pentru o stare de bine, înscrie-te la curs și hai cu noi în grupul de Whatsapp!

Nu lăsa trecutul să îți blocheze viitorul.  

Accesând subconștientul poți găsi și schimba cauza unor manifestări din viața ta care nu îți plac. ,,Așa sunt eu” sau așa e karma mea, sunt doar niște etichete comode, care te țin pe loc, uneori chiar în locuri dureroase. Hai să găsim ce încă nu știi dar are un impact nebănuit de mare în viața ta.

 

Sună complicat? Răspunsurile vin mai ușor decât crezi.

180 ron

1 ședință/ 50 de minute

Sedințele de coaching holistic pot fi și online.  

250 Ron

1 ședință/ 90 de minute 

Sedințele de coaching holistic pot fi și online.  

350 Ron

o ședință/ 120 de minute

Sedințele de coaching holistic pot fi și online.  

După ani de practică și căutări, am creat o metodă de coaching holistic. Lucrez cu întregul care ești: corp minte și energie.

Prin această formă de coaching te ajut să îți percepi diferit viața, să ai mai multă ușurință si bucurie.

 

De ce îți propun un program de coaching? Pentru că am testat pe mine ce înseamnă să îți schimbi perspectiva asupra vieții, ce eliberare aduce transformarea interioara. Viața mea are azi o libertate la care altădată nici nu visam.

 

Îndrăznește să accepți că ai dreptul la o viață în care să nu te chinui. Ai dreptul să trăiești in armonie cu tine si cu ceilalți. Să ieși din starea de luptă permanentă este cel mai frumos dar pe care poți să ți-l faci acum.

 

Eu te ajut să îți simplifici viața. Cum? Însoțindu-te și susținându-te într-o călătorie pe care să o facem împreună.

 

Ca rezultat al metodei mele de coaching, clienții mei au mai multa claritate, relații împlinitoare și un alt fel de a-și trăi viața.

Obiectivul meu atunci când lucrez

Susținerea și ghidarea ta spre acel tu la care momentan nici nu visezi. Acel tu nu este o variantă creată artificial, este acel tu autentic, eliberat de șabloane prea strâmte și răni vechi. Vei prinde curajul de a nu te mai supune circumstanțelor, ci de a trăi conform propriului adevăr. Care este adevărul tău? Hai să aflăm  împreuna.

 

Sunt fascinată de complexitatea umană. Suntem perfecți. Învăț de zeci de ani despre noi și pe măsură ce trece timpul, mirarea mea crește. Avem resurse și puteri nebănuite. Avem posibilități simple și la îndemână pentru a ne schimba starea de spirit, de sănătate fizică și mentală.

 

De cele mai multe ori trăim într-o hărțuire continuă pe care o numim viață. Nu știm altceva, nu ne-a învățat nimeni. Mie mi-ar place să îți arăt legăturile dintre convingerile tale(știute sau nu) și cursul vieții tale. Întâmplările, oamenii, emoțiile, gândurile, corpul tău, energia sau oboseala ta, toate sunt interconectate. De obicei primim ce credem că ni se cuvine. Problema este că nu mai știm ce am hotărât în copilărie că ni se cuvine. Așa că încasăm destul de multe ,,de la viață” spunem noi, fără să bănuim că am pus piatra de temelie la ce ni se întâmplă.

Atragem fără să vrem eșecul, respingerea. Dăm vina pe ghinion sau pe soartă. Dacă ți s-a întâmplat să bați la uși care rămân închise in ciuda eforturilor si bunelor tale intenții știi exact despre ce vorbesc.

E ca un cerc in care ne învârtim la nesfârșit pentru că rareori ne dăm seama de convingerile limitative  sau de rănile care ne guvernează viața.

În spațiul creat de mine ai să poți renunța la tiparul permanent de apărare și luptă și te vei deschide spre o nouă înțelegere a vieții tale.

Ce spun clienții

Ioana Cristina Anca

Uneori uităm cine suntem cu adevărat sau poate nici nu știm Nu ne înțelegem emoțiile, trăirile care ne copleșesc. Cred că pe unii oameni îi întâlnim pur și simplu, iar pe alții ne e dat să îi întâlnim. Mie mi-a fost dat să o întâlnesc pe Catrinel pentru că alături de ea am învățat să mă redescopăr, să mă cunosc, dar mai presus de toate am descoperit un om minunat care îmi va rămâne mereu întipărit în suflet.

Georgeta Busuioc

În lunga și anevoioasa călătorie spre mine însămi, am avut parte de oameni-îngeri, oameni-ghizi, tovarăși de drum, oameni- sprijin, fiecare acolo unde și când aveam mai mare nevoie... Catrinel mi-e și sprijin și ghid, de o veșnicie tovarăș de drum...Îmi este stâlp! Mulțumesc!

Eniko Kiss

Ședințele cu Catrinel m-au ajutat foarte mult în lupta mea cu anxietatea și cu atacurile de panică . Am învățat să am răbdare  cu mine și cu ceilalți. Am învățat să ascult și să comunic mai eficient. Am învățat să îmi exprim nevoile. Am învățat să pun limite în relațiile cu ceilalți. Am învățat să repar relații. Am învățat să închei relații. Am învățat să accept ajutorul celorlalți. Am învățat să îmi exprim emoțiile. Am  învățat să iau decizii.

Am învățat să mă accept așa cum sunt.

Oana Moldovan

Să o am alături pe Catrinel în călătoria mea pe acest pământ este o adevărată binecuvântare. Pentru mine, simpla ei prezență este magică și alchimizatoare. Metodele pe care le propune de fiecare dată sunt inspirate și adaptate fiecărei situații și iți oferă rezultate vizibile instant. Doar de tine depinde să ai deschiderea să primești;

Mulțumesc Catrinel pentru că ești așa minunată!

Anchor 1

Ingrid Kovacs

Am lucrat de-a lungul timpului cu diferiți specialiști si am fost mereu norocoasă să îl întâlnesc pe cel potrivit. Am învățat că potrivit nu este specialistul care gândește ca tine și îți dă dreptate. De cele mai multe ori, dimpotrivă, cel mai potrivit pentru tine este un coach care gândește altfel, iți dă o perspectivă diferită, nouă, acel ceva la care nu te-ai gândit, acea ușurință care pentru tine a fost poate irelevantă ani de zile pentru că ai crezut doar în lucrurile grele. Că doar viața trebuie să fie grea, nu? Ei bine nu, alături de Catrinel înveți că lucrurile pot fi făcute cu ușurință, cu acceptare, cu drag și în ritmul tău. Catrinel este umbrela de lumină și liniște când ai nevoie să vezi furtuna vieții tale dintr-o nouă perspectiva. Cu ajutorul experienței și cunoștințelor din diverse arii Catrinel este un partener de drum lung pe care te poți baza când întrebările tale nu te mai scot din aria de confort , ea o va face mereu astfel fără să îți dai seama totul devine mai clar si mai ușor.

Liana Mia Ghiuca

Cum mă simt eu când lucrez cu Catrinel?

De obicei "apare ceva" cu un timp înainte, frământări, situații presante, lucruri care mă scot total din zona de confort,  ea " prinde" din zbor informația, având așa, un dar de a surprinde esența problemei, esența la care de cele mai multe ori eu nici nu m-as fi gândit, iar când lucrează cu mine, are un fel atât de delicat dar profund în același timp, de a mă conduce exact unde trebuie, la final apărând Vindecarea, eliberarea de problemă, uneori eliberarea de probleme de o viată, cum a fost ultima oară...

După aceea? Senzația profundă de eliberare, de ușor și bine.

Cu mare recunoștința și iubire!

Laura Laza

Pe Catrinel am cunoscut-o în mai 2019. Mi-a atras atenția prin blândețea și seninătatea ei, nu mai cunoscusem un astfel de om până atunci, eu fiind o fire mai agitată și vulcanică.

Parcursul nostru a fost unul minunat pentru mine,  am știut că tot timpul cineva îmi ia pulsul și mă ține de mână atunci când am nevoie.

M-a ajutat în cele mai dificile momente din viața mea, nu știu cum le-aș fi depășit singură.

Nu îmi place să vorbesc despre viitor, știu că oricum este o surpriză de cele mai multe ori, dar mă bucur că face parte din viața mea.

Mulțumesc Catrinel!

O recomand cu multă încredere, iubire și căldură!!

bottom of page