top of page

Nu lăsa trecutul să îți blocheze viitorul.  

Accesând subconștientul poți găsi și schimba cauza unor manifestări din viața ta care nu îți plac. ,,Așa sunt eu” sau așa e karma mea, sunt doar niște etichete comode, care te țin pe loc, uneori chiar în locuri dureroase. Hai să găsim ce încă nu știi dar are un impact nebănuit de mare în viața ta.

 

Sună complicat? Răspunsurile vin mai ușor decât crezi.

180 ron

1 ședință/ 50 de minute

Sedințele de coaching holistic pot fi și online.  

250 Ron

1 ședință/ 90 de minute 

Sedințele de coaching holistic pot fi și online.  

350 Ron

o ședință/ 120 de minute

Sedințele de coaching holistic pot fi și online.  

export (1)_edited.jpg

Fă o schimbare în viața ta!

Pentru o stare de bine, înscrie-te la curs și hai cu noi în grupul de Whatsapp!

După ani de practică și căutări, am creat o metodă de coaching holistic. Lucrez cu întregul care ești: corp minte și energie.

Prin această formă de coaching te ajut să îți percepi diferit viața, să ai mai multă ușurință si bucurie.

 

De ce îți propun un program de coaching? Pentru că am testat pe mine ce înseamnă să îți schimbi perspectiva asupra vieții, ce eliberare aduce transformarea interioara. Viața mea are azi o libertate la care altădată nici nu visam.

 

Îndrăznește să accepți că ai dreptul la o viață în care să nu te chinui. Ai dreptul să trăiești in armonie cu tine si cu ceilalți. Să ieși din starea de luptă permanentă este cel mai frumos dar pe care poți să ți-l faci acum.

 

Eu te ajut să îți simplifici viața. Cum? Însoțindu-te și susținându-te într-o călătorie pe care să o facem împreună.

 

Ca rezultat al metodei mele de coaching, clienții mei au mai multa claritate, relații împlinitoare și un alt fel de a-și trăi viața.

Obiectivul meu atunci când lucrez

Susținerea și ghidarea ta spre acel tu la care momentan nici nu visezi. Acel tu nu este o variantă creată artificial, este acel tu autentic, eliberat de șabloane prea strâmte și răni vechi. Vei prinde curajul de a nu te mai supune circumstanțelor, ci de a trăi conform propriului adevăr. Care este adevărul tău? Hai să aflăm  împreuna.

 

Sunt fascinată de complexitatea umană. Suntem perfecți. Învăț de zeci de ani despre noi și pe măsură ce trece timpul, mirarea mea crește. Avem resurse și puteri nebănuite. Avem posibilități simple și la îndemână pentru a ne schimba starea de spirit, de sănătate fizică și mentală.

 

De cele mai multe ori trăim într-o hărțuire continuă pe care o numim viață. Nu știm altceva, nu ne-a învățat nimeni. Mie mi-ar place să îți arăt legăturile dintre convingerile tale(știute sau nu) și cursul vieții tale. Întâmplările, oamenii, emoțiile, gândurile, corpul tău, energia sau oboseala ta, toate sunt interconectate. De obicei primim ce credem că ni se cuvine. Problema este că nu mai știm ce am hotărât în copilărie că ni se cuvine. Așa că încasăm destul de multe ,,de la viață” spunem noi, fără să bănuim că am pus piatra de temelie la ce ni se întâmplă.

Atragem fără să vrem eșecul, respingerea. Dăm vina pe ghinion sau pe soartă. Dacă ți s-a întâmplat să bați la uși care rămân închise in ciuda eforturilor si bunelor tale intenții știi exact despre ce vorbesc.

E ca un cerc in care ne învârtim la nesfârșit pentru că rareori ne dăm seama de convingerile limitative  sau de rănile care ne guvernează viața.

În spațiul creat de mine ai să poți renunța la tiparul permanent de apărare și luptă și te vei deschide spre o nouă înțelegere a vieții tale.

Ce spun clientii?

Descopera testimonialele persoanelor care au ales sedintele cu mine

background image.png

Rezultate vizibile instant!

Să o am alături pe Catrinel în călătoria mea pe acest pământ este o adevărată binecuvântare. Pentru mine, simpla ei prezență este magică și alchimizatoare. Metodele pe care le propune de fiecare dată sunt inspirate și adaptate fiecărei situații și iți oferă rezultate vizibile instant. Doar de tine depinde să ai deschiderea să primești.

Oana Moldovan

bottom of page