top of page

Pentru tine dacă 2023 a fost greu


Pentru mine 2023 a fost ca și când ,,cineva’’ îmi tot trăgea covorul de sub picioare. Chiar și de câteva ori pe zi. Din toate părțile.

Toate planurile mele de viață au fost încercate într-un fel. Unele s-au dat peste cap și pe mine împreună cu ele.

Am câteva mituri care s-au spulberat. Persoane care au coborât de pe soclu( că nu era nici vina lor, nici treaba lor să stea acolo)


Dacă a fost greu? A fost năucitor.


De ce îți scriu azi despre 2023 și nu la final de an? Ca să nu rămânem în centrifugă fără motiv, doar așa că ne-am obișnuit.


Cel puțin câteva zile, dacă nu toată luna decembrie, hai să fie mai mult despre noi. Despre ce am câștigat chiar dacă a fost un an de leșin emoțional, mental și fizic.


Eu mi-am început deja lista cu: sunt aici, nu? Sunt aici, nu m-am dat bătută. Am primit ajutor din lumi văzute și nevăzute ( :-) ). Acum observ mai bine toată susținerea pentru care sunt recunoscătoare.


Aș putea scrie o carte despre greutățile acestui an, prefer să mai adaug ceva pe lista de plus: de mulți ani cred în corelarea dintre disconfortul fizic și cauzele emoționale; confirmările au venit prin ședințele cu clienții mei sau cu ce mi s-a întâmplat mie. Dar manifestări atât de prompte cum au fost anul acesta, nu cred că am mai experimentat. Chiar simt că am un prieten onest, care îmi trântește verde în față cum stă treaba.

Fără menajamente. Fără ascunzișuri.

Dar cu folos.


Revin în decembrie cu idei despre cum să aducem mai multă atenție în relația cu corpul nostru, cum să învățăm să îl liniștim și să ne liniștim.


Până atunci uită-te bine la imagine, dacă ți se pare că ai trăit așa anul acesta, e un moment bun să începi să scrii despre orice simți în acest moment, despre ce te ancorează, despre cine ai învățat că poți fi sau despre cine nu mai ești, așa ca rămas bun.


Catrinel


27.11.2023



bottom of page